Domyślne hasło: brak — zmień w Ustawieniach
Zdjęcia zapisywane są na serwerze — widoczne na każdym urządzeniu. Po dodaniu zdjęć kliknij „Zapisz & opublikuj", aby zaktualizować stronę główną. Możesz przeciągać zdjęcia, aby zmienić ich kolejność.